Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Маги Джанаварова: Преоткрих се като актриса

отпечатай новината

29.04.2020 12:30 | Видян 1080 пъти

Маги Джанаварова: Преоткрих се като актриса

Като своя голям учител – така Маги Джанаварова определя риалити шоуто „Като две капки вода“, в чийто последен лайф тя грабна победата в образа на Дженифър Хъдсън.

"Преоткрих актьорските си възможности в предаването. Конкретно като Дженифър Хъдсън бях най-уверена в себе си на сцената", сподели певицата пред Нова телевизия.

Джанаварова е категорична, че като типичен перфекционист винаги гледа записите си от своите представяния, за да намери и усъвършенства недостатъците си. Днес тя вече репетира за следващия си образ – Стивън Тайлър от Aerosmith.

Много репетиции, четене и музика – така отличничката от Music Idol прекарва дните си в извънредното положение. Повечето свободно време у дома я е провокирало и да се върне към тренировките. „Имам си личен треньор вкъщи, който ме пришпорва“, намигна звездата.

Джанаварова споделя, че не е запозната от какви помощни мерки може да се възползва като музикант в рамките на извънредното положение. Смята обаче, че егото на един артист понякога може да му попречи да поиска помощ, дори и в такива ситуации.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !