Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Камерън Диас си задава въпроси за живота след пандемията

отпечатай новината

29.04.2020 17:35 | Видян 1710 пъти

Камерън Диас си задава въпроси за живота след пандемията

Различните графици за спане на Камерън Диас и Бенджи Мадън са им от огромна полза по време на грижата за 3-месечното им бебе Радикс. В момента семейството спазва препоръките на здравните власти и се е изолирало у дома заради пандемията от коронавирус.

По време на интервю в Инстаграм с гримьора Гучи Уестман, Диас призна, че съпругът ѝ е нощна птица и обича да седи до късно. От друга страна, тя пък става много рано сутрин и така двамата успяват да се допълват в отглеждането на детето. На всичкото отгоре и се наспиват.
 
„Бенджи обича да си ляга късно, а аз – рано. Това работи добре за нас като родители. Лягам си няколко часа по-рано и той храни Радикс през нощта“, казва звездата. След това е ред на мама, която е с бебето в ранните часове на деня.

Актрисата обяснява, че сега е разбрала колко нужен е втори човек, що се отнася до отглеждането на дете. „Всички имаме нужда от някого, който да върши нещата, които ние не можем“. Тя сподели, че наскоро е говорила с близката си приятелка Дрю Баримор и е разказала за ежедневната си рутина по време на карантина.

„Ставам и веднага започвам да се движа. Не се спирам докато не си легна отново“, казва тя и добавя, че обича да се занимава с различни неща. „Свикнала съм постоянно да върша нещо. Моторът ми винаги работи и не знам как по друг начин да прекарам деня си“.

Когато обаче трябва да си почива, Диас се насочва към готвенето. В момента семейството яде най-много паста и ястието се сервира на масата всяка вечер. „Тази храна ме успокоява, лесна е и можеш да бъдеш креативен с нея“. Въпреки че в момента гледа да се предпазва от негативните новини, звездата признава, че се страхува от пандемията.

„Не знаем какво ще се случи, кога ще приключи и как ще продължи животът след това“.
Диас мисли за бъдещето на детето си и къде ще израсне то. Тя обаче се опитва да се фокусира върху позитивните неща и да живее за момента.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !