Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Яна Маринова учи Цитиридис да танцува танго

отпечатай новината

30.04.2020 09:09 | Видян 1009 пъти

Яна Маринова учи Цитиридис да танцува танго

Красивата актриса Яна Маринова показа на тв водещия Николаос Цитиридис как се танцува танго с пръчка, която се поддържа между гърдите на двамата партньори, за да спазват дистанция и в същото време да се стремят страстно един към друг.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" по бТВ тя обясни, че по същия начин преди представление кара да влезе в ритъма на тангото колегата си Свежен Младенов, с когото са двойка в спектакъла „Любовни писма“. Преди извънредното положение той се играеше веднъж месечно в Сити Марк Арт Център и пътуваше активно из цялата страна. Първото, което ще направи след като карантината приключи, е наистина да научи Николаос Цитиридис да танцува, обеща Яна.

Актрисата не скри, че и в тази ситуация продължава да работи: „Търся нови текстове и роли, които ме провокират и имам какво да кажа“. Спектакълът на режисьора Георги Михалков „Любовни писма“ преди дни беше показан онлайн.

„Онлайн представление досега не ми се беше случвало и се оказа, че е адски трудно – има камера, но няма дубли. В театъра публиката те води, ти я усещаш, вдъхваш я, чувстваш я и тя те запалва. Когато обаче я няма, а има камера без възможност за дубли е вледеняващо“, обясни Яна Маринова

С времето онлайн постановките ще станат нещо нормално, ако са добри, разбира се, предположи актрисата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !