Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Вергов джитка видеоигри с дъщеря си

отпечатай новината

30.04.2020 09:50 | Видян 1149 пъти

Вергов джитка видеоигри с дъщеря си

Да организира семеен шампионат по видеоигри – това е едно от развлеченията, на които актьорът Юлиан Вергов се е отдал по време на извънредното положение.

В хобито му негов основен другар е дъщеря му Алена, която само преди дни навърши пълнолетие. Двамата споделят не само ентусиазма към забавата с джойстика, но и любовта към киното. Нещо повече, съвсем скоро ще можем да видим баща и дъщеря на един екран.

Това ще се случи във филма „Петя на моята Петя“ (реж. Александър Косев). Заглавието трябваше да открие тазгодишното издание на София Филм Фест, като надеждата е, че зрителите ще могат да го видят през септември, за когато е отложен към момента кино форумът.

Встрани от видеоигрите, Вергов се посвещава и на изкуството. „Наслаждавам се на старо кино. Откривам много музика, зяпайки картини, ако и да са само на монитор. Най-много се радвам на концертите, толкова пък да не съм имал възможност да им се отдам на спокойствие“, коментира пред Интервюто актьорът, който тази година дебютира като жури в „Като две капки вода“.

Източник: Monitor
Снимка: NOVA









автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !