Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мишел Обама с документален филм

отпечатай новината

30.04.2020 17:19 | Видян 1116 пъти

Мишел Обама с документален филм

Преди няколко седмици Мишел обама започна поредица, в която чете книжки за деца по време на пандемията. „Mondays with Michelle Obama“ е в партньорство с детска организация, която се грижи за разнообразието и обучението на най-малките в социалната изолация, предава Tialoto.bg.

„Радвам се, че ще мога да споделя любимите си детски книги и да дам възможност на децата да упражняват четенето си“, пише бившата първа дама. Онлайн четенето ще се провежда всеки понеделник в профила на PBS KIDS във фейсбук и YouTube.

Сега г-жа Обама отново влезе в полезрението на потребителите с още една новина. Тя обяви, че скоро ще пусне свой документален филм за живота ѝ извън Белия Дом. Лентата ще бъде показана по Netflix и е базирана на автобиографичната книга „Becoming“, която излезе през 2018 година.

Биографията веднага направи фурор и дори се превърна в аудиокнига, спечели награда „Грами“. Според Netflix, филмът е „дълбок поглед в живота на бившата първа дама Мишел Обама, която тръгва на 34-седмично литературно турне, което вдъхновява публиката“.

Мишел сподели, че по време на пандемията разбира колко е важно обществото и връзките между хората. Тя добавя, че сега е много трудно да бъдеш оптимист, но се надява зрителите да намерят малко радост и облекчение, гледайки филма ѝ. Лентата е режисирана от Надя Халгрен.

„Както много от вас знаят, аз обичам да прегръщам хората. Това е моят начин да изразя подкрепата си. В момента това ограничение е най-трудното за мен. Нещата, които преди са ми се стрували толкова прости – посещение при приятел, прегръщане на непознат – сега не са толкова лесни“, продължава Обама.

Тя завършва с призив за емпатия и съчувствие към онези, които страдат в момента и имат нужда от помощ. Документалната лента „Becoming“ ще направи своята премиера на 6 май по Netflix.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !