Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Виктория Георгиева с нова песен през май

отпечатай новината

02.05.2020 09:49 | Видян 1202 пъти

Виктория Георгиева с нова песен през май

Виктория Георгиева ще пусне след месец първия си сингъл след Tears Getting Sober, която трябваше да се състезава в Евровизия 2020.

Въпреки че световната пандемия отмени изпълнението й на голямата сцена в Ротердам, отличничката от X Factor продължава да работи на пълни обороти. В момента тя работи по новото си парче, а наесен ще издаде и дебютния си краткосвирещ албум, в който ще бъдат поместени и песните, сред които тя избира за Евровизия 2020.

Подготовката за конкурса следващата година ще стартира през ноември, обясни Георгиева пред wiwibloggs. Тогава тя отново ще започне да посещава лагери за писане на песни. Певицата въпреки това не изключва опцията да създаде и нова версия на записаните вече изпълнения.

Бях в колата, когато разбрах, че Евровизия 2020 се отменя. Очаквах, че ще се случи. Но вече след 2-3 часа наистина се натъжих

обясни Виктория, като допълни, че най-голямо е разочарованието, че няма да може да представи Tears Getting Sober догодина. Относно сценичното представяне на песента на големия конкурс, Георгиева обясни, че концепцията е била минималистична. Ще се опита обаче да я осъществи догодина.

Междувременно певицата стартира и състезание за кавър на Tears Getting Sober. „За мен е най-важна емоцията от изпълнението“, обясни тя.

Източник: Монитор



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !