Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Серина Уилямс ще играе виртуален тенис за благотворителност

отпечатай новината

05.05.2020 09:21 | Видян 1371 пъти

Серина Уилямс ще играе виртуален тенис за благотворителност

Серина Уилямс и Джиджи Хадид са близки приятелки от дълго време, но за първи път ще се изправят една срещу друга на тенискорт. Е, няма да е истински корт, но все пак двете дами ще премерят сили във виртуално състезание. Те ще бъдат звездите в турнира Mario Tennis Aces, който ще се излъчва на живо във Фейсбук.

В него ще вземат участие модели, атлети и известни личности. Сред тях са Хейли Бийбър, Наоми Осака, Карли Клос, Мария Шарапова, Винъс Уилямс и Диандра Хопкинс. Състезанието ще започне в 23:00 българско време на 3 май. Всеки участник ще получи 25 000 долара, които ще дари на избрана организация, а победителят ще вземе още 1 млн. долара.

Събитието ще бъде коментирано от легендата на тениса Джон Макенроу и ютубърката iJustine. Виртуалният тенис е поредната благотворителна акция, в която се включват известни личности по време на социалната изолация. По-рано през месеца Лейди Гага организира огромния онлайн концерт One World: Together at Home, за да събере средства за засегнатите от коронавируса.

През март пък сър Елтън Джон събра над 1 млн. долара за борбата с пандемията със своя концерт iHeart Living Room.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !