Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Меган иска да живее с майка си, Хари я подкрепя

отпечатай новината

05.05.2020 18:00 | Видян 2004 пъти

Меган иска да живее с майка си, Хари я подкрепя

Въпреки че Меган Маркъл и принц Хари вече живеят в Америка, двамата все още не са се виждали с майката на херцогинята – Дория Рагланд. Причината е социалната изолация, наложена заради пандемията от коронавируса. Когато обаче тя приключи, бившите кралски особи мислят да прекарват повече време с Дория и дори искат да живеят заедно с нея.

Според The Sun, родителите на Арчи все още търсят дом в Лос Анджелис, но вече гледат за имот, който ще е подходящ и за г-жа Рагланд. Източник твърди пред изданието, че Дория е изключително самостоятелна и ще иска доста лично пространство. „Тя ще си има собствена пристройка“, казва близък до двойката.

Освен че Дория ще бъде близо до дъщеря си, тя ще помага и в грижите за Арчи. Преди да се премести в Америка, Меган имаше няколко верни служители, които наглеждаха сина ѝ, когато тя беше заета с кралски задължения. Сега обаче Маркъл няма доверие на американските детегледачки и затова иска някой близък да поеме част от грижите за бебето.

Източникът добавя, че Хари също се е сближил много с Дория и, противно на очакванията, няма търпение да живее заедно с тъща си. Всички тези планове обаче ще трябва да почакат, защото принцът и съпругата му няма да се местят скоро заради карантината.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !