Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джаферович пред фалит

отпечатай новината

08.05.2020 17:19 | Видян 1297 пъти

Джаферович пред фалит

Ваня Джаферович е пред фалит заради коронавируса.

Още на 13 март, когато беше обявено извънредното положение в страната, той затвори двата си фитнеса за групови тренировки и със съдръжниците си пусна в неплатен отпуск трийсетте си служители.

Ако се проточат ограниченията, ще се наложи Ваня да съкрати по-голямата част от работниците си.

"Не работим, нямаме приходи, няма как да плащаме заплати. За момента не съм притеснен финансово, но се страхувам какво ще стане в бъдеще. Ако положението продължи още няколко месеца, не знам как ще издържа финансово. Имам кредити, които трябва да се обслужват.

Безпокоя се да не фалирам, но си казвам "Майната му, такова е полобението, трябва да пазим здравето си и близките", споделя бившият футболист.

Жена му Евгения също не работи и няма никакви доходи. Салонът, в който беше гримьор, също хлопна кепенци, отпаднали повечето й ангажименти по баловете и сватбите. Ваня обаче е оптимист и вярва, че ще се справят и с това тежко положение. Той е преживял войната в Югославия, при която е загубил близките си хора. С родителите му се премстили в едностайно жилище, но се справили с всички трудности, пише Галерия.

"Баща ми почина от стреса, който преживя, отиде си едва на 58 от инсулт. Все по-често се сещам за него, пускам си песните, които той харесваше, наливам си едно малко и плача. Искам да му се обадя, да го прегърна, да гледам сините му очи, да чувам гласа му, да мълча заедно с него", с мъка си спомня Джаферович.

Затова е категоричен, че сегашната ситуация не е толкова страшна, защото никой не ни кара да вадим пушки и да стреляме. От нас се изисква само да спазваме карантината и да си стоим вкъщи. За него е абсурдно хората да се разхождат по улиците.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !