Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Парис Хилтън често кани фенове в дома си

отпечатай новината

11.05.2020 11:53 | Видян 984 пъти

Парис Хилтън често кани фенове в дома си

Парис Хилтън доказа, че е повече от социална личност, защото поддържа тясна връзка с феновете си не само в социалните мрежи. Звездата призна, че често кани почитатели в дома си да се опознаят.

„Приемам феновете си като мои братя и сестри. Те се наричат Малките Хилтън. Имаме страхотна връзка и дори ги каня в дома си“, призна 39-годишната звезда пред списание „New“!, малко преди старта на извънредното положение покрай коронавирус разпространението в Америка.

„Където и да ходя по света, гледам те да са край мен, защото ми е самотно, когато пътувам. Хубаво е да имаш край себе си хора, които ги е грижа за теб и имат добри намерения. Всичко е въпрос на истинска любов“, добави наследницата.

Парис сподели още, че е много благодарна за социалните мрежи, защото те ѝ дават възможност да е още по-близо до почитателите си и може да общува с тях и да им иска съвети.

Звездата е доста активна в Instagram, където неотдавна публично потвърди връзката си с Картър Реум. Тя постна тяхна снимка, на която се целуват и написа: „Честита годишнина, любов моя“.

Романсът им хвана окото на медиите през януари, когато двамата се появиха заедно на афтърпарти на наградите „Златен глобус“. Картър е първото сериозно гадже на Парис след края на връзката ѝ с Крис Зилка (ноември 2018), за когото бе сгодена 11 месеца преди раздялата.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !