Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Антъни Хопкинс обра точките в TikTok

отпечатай новината

12.05.2020 09:33 | Видян 1308 пъти

Антъни Хопкинс обра точките в TikTok

Антъни Хопкинс е познат на публиката като невероятен актьор, успял да ни изкара акъла с „Мълчанието на агнетата“, носител е на награда „Оскар“, три награди „БАФТА“, две награди „Еми“ и почетната статуетка „Сесил Демил“. През 1993 година получава званието „Рицар“ от кралица Елизабет II.

Сега обаче, през 2020 година, по време на пандемията от коронавирус, Хопкинс успя да впечатли както младото, така и старото поколение. И то без дори да се появи на голям екран. Актьорът публикува видео в социалната мрежа TikTok, в което танцува на песента „Toosie Slide“, изпълнявана от рапъра Дрейк.

Клипът е част от предизвикателство, завладяло целия свят. Хопкинс танцува на частта, в която се пее „Десен крак вдигни, ляв крак плъзни“. Актьорът, който в края на тази година ще навърши 83 години, показва завидни умения на дансинга и дори предизвиква колегите си Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер да се включат в изпитанието.

„Дрейк, малко закъснях за партито..., но по-добре късно, отколкото никога“, пише носителят на „Оскар“. Той обаче не е единствената звезда, която влезе в TikTok по време на карантината. Джуди Денч, която наскоро влезе в историята като най-възрастната корица на „Vogue“, танцува заедно с внука си от разстояние.

Джъстин Бийбър, Джо Джонас, Кортни Кокс и още много известни личности се включиха в различни предизвикателства, в които трябва да танцуват синхронизирано със своите близки.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !