ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

отпечатай новината

12.05.2020 13:26 | Видян 1289 пъти

Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

“Чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.” – сподели моделът със своите фенове.

Вероятно повечето знаменитости ще се съгласят, че един от най-трудните аспекти да си част от известна двойка е фактът, че всеки има мнение за връзката ти.

Топмоделът Хейли Бийбър, позната още като законната половинка на попзвездата Джъстин Бийбър, наскоро сподели с последователите си в социалните медии как й се отразяват непрекъснатите сравнения с бивши партньорки на нейния известен съпруг.

Преди окончателно да се обвърже с Хейли през 2018 г. Джъстин излизаше с редица популярни дами, сред които моделите Кендал Дженър, Миранда Кер, Йована Вентура, София Ричи и певицата Селена Гомес.

Най-продължителните и най-обсъжданите отношения, без съмнение, бяха тези със Селена Гомес, които с кратки прекъсвания бяха (и в известен смисъл все още са) любимата тема на таблоидите от 2011 до 2018 година.

След като Джъстин и Хейли сключиха брак, сравненията между моделът и певицата станаха едно от любимите занимания на троловете в социалните мрежи.

Наскоро Хейли направи коментар по темата в рамките на шоуто на нейния съпруг във Facebook – Live with The Biebers: “Наистина ми беше много, много трудно с повечето от нещата, които хората казваха и чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.”

На този етап моделът вече избягва да чете коментари и статии за нея и Джъстин и всеки ден си напомня, че в крайна сметка единствените, които знаят какво се случва в отношенията им, са само те двамата.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !