Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Измамиха Латинка Петрова

отпечатай новината

13.05.2020 14:56 | Видян 1006 пъти

Измамиха Латинка Петрова

Любимата комедиантка Латинка Петрова е измамена с пароструйка, при това цели два пъти, ожали се пред „Телеграф“ самата тя.

Първият път било преди 5-6 г. Звъннали на вратата на апартамента й и казали, че е спечелила безплатно почистване. След като посочила готварската печка, търговецът казал, че ще й направи бонус – изчистване на банята.

„През цялото време ми я хвали. Казваше, че Катето Евро и куп естрадни певици имат същата. Аз го питам за цената, той не казва, а продължава да чисти. Накрая поиска 5000 лв. Отвърнах му, че нямам толкова, а той се обади на шефа си да иска разрешение да ми я даде на изплащане. По 130 лв. всеки месец броих и накрая ми излезе 6 бона. Много се прекарах“, разказа звездата на Сатиричния театър.

Наскоро обаче подобни мошеници я атакували отново в дома й. „Пак ми предлагаха уред, но като им казах, че имам, решиха да ми направят друга оферта – да вземат старата пароструйка, да ми дадат най-новия модел и да доплатя само 3 хиляди лева. Пак им се вързах, ама какво да правя... не си тръгват, докато не го купиш“, оплаква се Лоти.

Тя споделя, че й е трудно да работи с машината, въпреки че й обяснявали колко лесно става. „Имам по-прости уреди, с които сама се справям да чистя. За другата пароструйка си трябва специален човек да работи с нея“, добави Петрова. Така тя се е минала общо с 9 000 лв.

„Отчаяна съм, остават ми още 2-3 г. и не искам да ги изкарам затворена“ – така актрисата се жалва и от ситуацията с коронавируса.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !