Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ед Шийрън учи деца да свирят на китара онлайн

отпечатай новината

13.05.2020 15:37 | Видян 1044 пъти

Ед Шийрън учи деца да свирят на китара онлайн

Носителят на четири награди „Грами“ Ед Шийрън направи жест към младите си фенове, като реши да изнесе виртуален урок по китара. Изпълнителят на Shape Of You демонстрира пред младежи от лондонското училище как се свирят някои от хитовете му.

Той също е отговарял и на техните въпроси.

Изненадата за учениците била спретната от техния преподавател по музика Тимъти Спурър, който уредил виртуалния урок в платформата Zoom.

„В училище не бях сред най-умните. Дори мислех, че съм идиот. Никак не ме биваше с математиката, науката, английския, а постоянно ми се повтаряше, че за да съм успешен в живота, трябва да се занимавам с тези неща.

"Баща ми пък ми казваше, че ако искам да бъда музикант, трябва здраво да се потрудя. По пътя се сблъсках с много трудности. Трябваше да свиря кавъри по сватби, за да си плащам сметките“, обясни Шийрън.

Пред учениците певецът е съобщил още, че ще пусне нова песен най-рано следващата година. „Имам нужда да не правя нищо и да се върна към обичайния си ритъм на живот“, обяснил още музикантът.

Междувременно Шийрън оглави класацията за най-богатите британски музиканти до 30-годишна възраст за втора поредна година. Състоянието му се е увеличило за една година с 40 милиона лири.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !