Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Снимат Приятели до края на лятото

отпечатай новината

13.05.2020 16:18 | Видян 1244 пъти

Снимат Приятели до края на лятото

Специалния епизод с шестимата актьори от „Приятели“ да се заснеме до края на лятото – такива надежди изрази Робърт Грийнблат, председател на WarnerMedia Entertainment, които ще стартират стрийминг платформата HBO Max на 27 май.

Той бе категоричен, че събитие от такъв ранг не е редно да се заснема дистанционно – всеки участник да се включи с видеовръзка от хола си. Вместо това Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър ще се съберат заедно, когато ситуацията около новия коронавирус позволи на снимачната площадка да присъства и публика на живо.

"Ако пандемията продължи безкрайно, ще трябва да поемем по виртуалния път. Но към момента се опитваме да гледаме в бъдещето и да осъществим този епизод по конвенциален начин", коментира още Грийнблат.

Припомняме, че шестимата приятели дадоха заявка и че ще изпият кафе с няколко свои фенове на сета на специалния епизод. Средствата, събрани от билетите за преживяването ще отидат в помощ на организации, борещи се с кризата около COVID-19.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

„Приятели“ се събират

Няма коментари към тази новина !