Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Оливие Саркози и Мери-Кейт Олсън се развежда

отпечатай новината

14.05.2020 12:53 | Видян 1678 пъти

Оливие Саркози и Мери-Кейт Олсън се развежда

Приказката за Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози свърши и двамата се развеждат.

Според множество медии, актрисата иска да приключи 5-годишния си брак възможно най-скоро. В съдебните документи тя твърди, че се е опитала да се разведе още на 17 април, но не е имала възможност заради разрастващата се пандемия от коронавирус. Също така Олсън иска да бъде задействан и предбрачният ѝ договор.

Мери-Кейт казва още, че Оливие се опитва да я изгони от апартамента им в Ню Йорк. Тя добавя, че той е прекратил договора им без нейното знание и единственият начин да запази дома и вещите си е като се разведе.

Това бележи края на един 8-годишен романс между френския банкер и бившата актриса. Двамата започнаха да се срещат през 2012 година, само две години след развода на Саркози с Шарлот Бърнард. През 2015 година двойката се венча на тайна церемония в Манхатън с близо 50 от най-близките си приятели и роднини. Според „Page Six“, младоженците са имали купи и купи с цигари, а гостите са пушили цяла нощ.

Засега все още не е ясно какво точно е предизвикало развода, но много източници твърдят, че Мери-Кейт и Оливие имат различни виждания за живота. „Тя е само на 27 години, но е преминала през толкова много. Вижда се, че е развълнувана да се омъжи за толкова успешен и образован мъж, но животът не е толкова лесен. Той вече има деца и е много щастлив от сегашния си статус“, казва близък на Саркози преди шест години.

Мери-Кейт Олсън е близначка на Ашли Олсън. Двете стават популярни като едно от най-силното детско дуо в актьорските среди. Правят своя дебют, редувайки се да играят Мишел Танър в сериала „Full House“. Когато са на 6 започват да играят във филми и различни видео проекти, което продължава и в тийнейджърските им години. Създават компанията Dualstar, която веднага им намира място в класациите за най-богати жени в развлекателната индустрия.

Оливие Саркози е френски банкер, полубрат на френския президент Никола Саркози. Оливие е 17 години по-възрастен от Мери-Кейт, но двамата не се притесняваха от разликата. Те често присъстваха заедно на светски събития и дори излизаха на двойни срещи с Ашли Олсън и нейния приятел.

На 13 юни всички те отпразнуваха 33-ия рожден ден на близначките като към тях се присъедини и една от дъщерите на Саркози.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !