Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

DEEP ZONE Project и Тото с общо парче

отпечатай новината

14.05.2020 14:19 | Видян 787 пъти

DEEP ZONE Project и Тото с общо парче

DEEP ZONE Project поканиха Тото в новия си проект „Gimme Love”. DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала.

Заедно решили да отбележат премиерата по супер нестандартен начин – като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързали се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закачила диска с новата песен на DEEP ZONE Project и Тото на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстреляла на 28 000 метра височина  в средната част на стратосферата. Гледайте видеото ТУК.

Gimme Love” е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група заедно с Тото, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче.

„Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални преживявания и „Gimme Love” e точно такова. Енергия, позитивен дух и мирис на лято – това ще ви подарим с новата си песен“, споделят тримата от DEEP ZONE Project.

Видеоклипът на „Gimme Love” е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show. Проектът е подкрепен от интернет компанията Gigafiber, както и от „Вирджиния Рекърдс“, които се заемат с разпространението и дигиталните активности.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !