Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тайните на красотата на Мелания

отпечатай новината

14.05.2020 16:19 | Видян 1472 пъти

Тайните на красотата на Мелания

Всяка красива жена има своите тайни, на които дължи безупречния си външен вид. И въпреки че в повечето случаи заслугата е основно на гените, всички трябва да полагаме грижи за себе си, ако искаме (дори и с напредването на годините) да изглеждаме така, че хората да се обръщат след нас.

Типичен пример за красива и стилна жена и Мелания Тръмп. Съпругата на американския президент Доналд Тръмп стана на 50 през април, но като че ли годините не ѝ личат. Тя има безупречен външен вид, който дължи на малките си тайни за красота и на режима, който спазва. Според The Sun Мелания се храни се здравословно, спортува редовно и обича да релаксира.

Що се отнася до хранителната ѝ диета, през целия ден Мелания се стреми да изяде до седем вида плод, които да я заситят и да й осигурят необходимите фибри, витамини и минерали. Същевременно пие и много течности - до три литра вода на ден. 

Мелания държи на здравословния старт на деня и обикновено на закуска пие плодови шейкове или смутита. Понякога предпочита овесена каша. За обяд обича да похапва пилешко с пармезан.

Освен че се храни с  много плодове, зеленчуци и месо, Мелания поддържа фигурата си като тренира редовно. Тя играе тенис, прави пилатес, плува поне два пъти седмично и обича кардио тренировките.

Не може да се отрече, че първата дама винаги има сияеща кожа. Нея тя дължи именно на зелените смутита и фрешове, защото подбира съставките им така, че да си набави максимално много витамини и минерали.

Източник: Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !