Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Децата на Милен Цветков остават без наследство?

отпечатай новината

15.05.2020 16:32 | Видян 2270 пъти

Децата на Милен Цветков остават без наследство?

Без наследство може да останат децата на убития в зверска катастрофа от дрогирания Кристиан Николов журналист Милен Цветков.

Близко до трагично загиналия тв водещ споделят, че жилището, в което той до последно е живеел, е било ипотекирано в банка, а вноските Милен чинно е погасявал ежемесечно. Юристи обясняват, че ако двете му деца - дъщеря му Калина от първия му брак и 8-годишният син Боян от втората жена Ивета, приемат като наследство въпросния имот, ще унаследят и големия заем, който баща им е получил при ипотеката. Така те ще трябва да изплащат дълга към банката, а ако откажат да го направят, апартаментът на Цветков ще бъде придобит от институцията и ще бъде продаден от ЧСИ.

Някои бивши колеги на журналиста разкриха веднага след смъртта му, че последните две години от живота му са били трудни финансово. Безработният Милен, който се върна на екран само месец преди да бъде убит, едва се справял със задълженията си. но въпреки всичко издържал стоически на напрежението и не показвал пред никого, че има проблеми, които му тежат.

За да подкрепят финансово двете му деца, негови приятели инициираха дарителска кампания, която да набира средства в тяхна помощ. До момента с дарения са се включили над 2600 души, а събраните пари приближават 200 хиляди лева, въпреки, че целевата сума бе 100 хиляди. Повечето от дарителите са анонимни, но в списъка се виждат някои колеги на Цветков, актьори и други известни българи, пише Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !