Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тоалетите на Кейт по време на изолацията

отпечатай новината

18.05.2020 11:30 | Видян 890 пъти

Тоалетите на Кейт по време на изолацията

Макар и от дома си, Кейт Мидълтън не спира да работи в конферентни връзки с различни хора. По време на пандемията нейните онлайн срещи бяха свързани с коронавируса и борбата с него, а журналисти от „Daily Mail“ обърнаха внимание на нейните тоалети.

38-годишната съпруга на принц Уилям проведе няколко виртуални конференции чрез платформата Zoom през април и май. Тогава тя разговаря с акушери, лекари, медицински специалисти и благотворителни работници.

Изданието отбелязва, че херцогинята на Кеймбридж се появява в тоалети, които са от всеки цвят на дъгата и това съвсем не е случайно. С този избор Кейт Мидълтън изразява подкрепата си за медицинските специалисти, чиято работа е пряко свързана с борбата срещу пандемията на коронавирус. Отбелязва се, че дъгата се превърна в символ на надеждата по време на общия режим на изолация.

Например херцогинята избра роклята индиго Джоузеф Алтузара за видеоразговори и червено облекло  на L.K.Bennett . Тя също беше забелязана да носи син джъмпер, жълта рокля от коприна Raey и оранжев топ от Zara Mass Market. Освен това тя се обърна към жителите на Обединеното кралство в зелен Really Wild и лилава рокля на марката Ghost.

През април Кейт Мидълтън беше забелязана и в по-евтини артикули.Според „Daily Mail“, херцогинята се появила в блуза Zara за 29 паунда. Журналистите отбелязаха, че жълтото символизира щастието и оптимизма и предложиха тя да избере това нещо, за да изрази подкрепата си за семействата.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !