Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андреа: Само аз не съм знаела, че Кобрата има любовници

отпечатай новината

18.05.2020 15:37 | Видян 2509 пъти

Андреа: Само аз не съм знаела, че Кобрата има любовници

Поп-фолк фурията Андреа разчувства феновете си с емоционална изповед относно връзката си с най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев.

Оказа се, че Кобрата е изневерявал многократно на певицата. За това алармира изкусителната половинка в социалните мрежи.

„След 13-годишна връзка може би е ,,нормално” да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление, аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета.

Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи! Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човекът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора!

Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, "Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”... а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга, стига с тази кариера “... Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“, написа в Инстаграм тя.

Сред множеството потребители, изказали подкрепата си към Андреа, е и Николета Лозанова.

„Има една порода жени, които служат само за едно - да задоволявят нагона. Тях не ги показват, срам ги е. Пред тях те са големите мъже, с малките достойнства. Правят се на силни и велики, а всъщност са жалки. Гледай им сеира и без това са най-добри в цирка!“, коментира Ни Ло под поста на приятелката си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !