Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вероника подписва с Diapason Records

отпечатай новината

29.04.2009 12:45 | Видян 7936 пъти

Вероника подписва с Diapason Records

Поп фолк певицата Вероника вече официално е част от Diapason Records. След кратки преговори с продуцента Ненчо Касъмов талантливата изпълнителка се присъедини към доказалата се музикална компания.

Първият им съвместен проект е новия клип на Вероника „Лош навик”, който от утре ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика на Бракуляс Панайотис и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на самата Вероника.

Видеоверсията на „Лош навик” е впечатляваща, тъй като за първи път снимките на видеоклип в поп фолка се осъществяват с камера „RED”, която се използва в киното.
„Лош навик” е сниман на две много интересни дестинации в Пловдив - "Балабановата къща" - най-големият и известен музей в Стария град и в Античния театър, с любезното съдействие на Община Пловдив.

Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, оператор – Румен Атанасов, гримът е дело на Джули, а прическите – на Стайко. Стайлингът за видеото е осигурен от Теди Велинова и модна къща “Romantica Fashion”.

„Много от моите почитатели ме питат кога ще видят новия ми клип. Сега е моментът да отговоря – утре, по Фен ТВ. Доволна съм от начина, по който се развива кариерата ми и съм убедена, че присъединяването ми към музикалната компания Diapason Records е крачка напред” – щастлива е Вероника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !