Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Мис България завършва с отличен

отпечатай новината

19.05.2020 14:44 | Видян 1195 пъти

Мис България завършва с отличен

Пълна отличничка е Мис България 2018 Теодора Мудева. Най-красивата българка завърши средното си образование с пълен 6.00 последния клас на английската гимназия в Бургас.

Финалните оценки били оформени онлайн заради епидемията и дистанционното обучение, но това не попречи на красавицата да завърши с пълно отличие.

Теди не можа да отпразнува бала си заради сложната обстановка в страната, но се надява поне да има прощално изпращане със съучениците си.

„Последната ни уговорка е да изпием прощално кафе с класа и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето. Надявам се да успеем да организираме изпращане, дори и да е с маски и ръкавици”, казва тя.

За съжаление отпадна и дълго готвеният спектакъл в Летния театър на Бургас, който Теди и съучениците й подготвяха. Заради усложнената обстановка обаче той няма да бъде осъществен, пише „България днес”.

В момента красавицата се вълнува за приема си в Софийския университет. Тя чака с нетърпение матурите и се надява всичко да мине успешно.

„Моето първо желание е да изучавам международни отношения, а второто е право. Бях затворена вкъщи два месеца, а цялата неяснота около баловете, кандидат-студентските изпити и оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през много емоционални моменти”, разказва още абитуриентката.

Балът на Теодора Мудева трябваше да бъде в Слънчев бряг, но на всички ученици парите са върнати. Все пак всички абитуриенти са готови да вдигнат шумно прощално парти на 25-ти май, ако получат зелена светлина от ръководството на училището.

А до тогава мис България заснема специално прощално видео със съучениците си, в което изпълняват песен на английски език.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !