Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Юсейн Болт стана баща

отпечатай новината

20.05.2020 12:03 | Видян 1181 пъти

Юсейн Болт стана баща

Юсейн Болт вече може да добави и титлата баща към резюмето си!

В понеделник стана ясно, че олимпийският медалист и приятелката му Каси Бенет са посрещнали момиченце. Новината беше обявена от ямайския премиер Андрю Холнес, който използва социалните мрежи, за да сподели за щастливото събитие и да отправи най-добри пожелания към родителите.

„Честито на нашата спринтьорска легенда Юсейн Болт и Каси Бенет, които вече си имат малко момиченце“, написа той под обща снимка на него и Болт. През януари медалистът призна, че чака първото си дете, публикувайки няколко снимки на приятелката си, която гордо показва наедрялото си коремче. Тогава все още светът не знаеше какъв ще е полът на бебето.

Бенет също зарадва последователите си със снимка и написа, че това е най-голямата благословия за нея и Юсейн и че това ще бъде едно златно дете. Болт и Бенет са заедно почти седем години, през които на няколко пъти са изразявали желанието си да започнат семейство. През 2017 година спринтьорът призна пред „People“, че вече мисли за деца.

Той добави, че няма да притиска наследниците си да спортуват. „Ако искат да тренират, добре, но аз няма да ги карам да тичат“, казва той.

Източник: tialoto

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !