Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Братя Аргирови прибраха децата си в България

отпечатай новината

20.05.2020 14:09 | Видян 1421 пъти

Братя Аргирови прибраха децата си в България

Под един покрив събраха семействата си братя Аргирови. Благовест и Светослав извикаха наследниците си в България по време на карантината и те все още са тук.

Синът на Светослав живееше в Холандия преди пандемията, където учеше хотелиерство. Младежът обаче бе извикан от баща си в България и изкара пълна 14-дневна карантина, преди да получи право да излиза навън.

За целта той дори живееше в самостоятелен апартамент, който баща му нае в кооперацията, в която сам живее. В същия блок е и брат му Благовест със семейството си.

„Много се радвам, че сме всички заедно под един покрив. Момчето ми в момента се учи упорито и работи върху дипломната си работа.”, споделя пеещия близнак.

Той издаде и че тази седмица ще излезе първата нова песен на дуета Братя Аргирови. Парчето ще се завърти и по радиата след 20 май, пише „България днес”.

Другият от дуета–Светослав, също привика наследниците си в България. От два месеца в дома му живеят синът му Александър, заедно със съпругата си и първородното им дете.

27-годишния пилот пръв направи певеца дядо, а заради липсата на полети по време на карантината пристигна с цялото си семейство в България.

Миналата година по това време легендарния дует даде заявка за завръщане на сцената. След като Светослав се прибра окончателно от Норвегия, с Благовест решиха да запишат нов албум и отново да се посветят на музиката.

Най-известните близнаци от соца обмислят да презапишат и старите си песни с нов аранжимент, за да зарадват публиката. „Много хора се радват именно на тях. Мислим по въпроса”, споделя още Благовест.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !