Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Топ 3 на Hell’s Kitchen

отпечатай новината

20.05.2020 15:42 | Видян 1279 пъти

Топ 3 на Hell’s Kitchen

Топ готвачите Цветомир, Реджеп и Атанас се пребориха за челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България, чийто финал е този четвъртък.

Дни преди да стане ясен собственикът на чека от 100 000 лв отпадна последната жена от надпреварата – учителката Галя.

Въпреки, че извървя най-дългия път в предаването и се превърна, по думите на шеф Ангелв, в единствения състезател за всички сезони, които постигна такова израстване, Галя отпадна в епизода снощи. Шеф Ангелов беше изправен пред избор да остане Цветомир или тя и той избра френския вкус на Цецо.

На изпроводяк прегърна силно Галя и й обеща, че ще готви на сватбата й, като й подари черната куртка за спомен.

Тази вечер от 21 часа кухнята на Ада ще е нажежена до червено, емоциите ще кипят неудържимо, а на края ще си тръгне още един ще стане ясно кои двама ще се изправят един срещу друг в последния сблъсък за третия сезон на Hell’s Kitchen България.

Шеф Виктор Ангелов ще изправи своите трима най-способни кулинари пред изключително емоционално предизвикателство, в което ще трябва да творят чинии като за финал, но приготвени с много любов и за награда, която няма да има цена – контакт с най-близките им.

Изпълнението на вечерните поръчки ще изправи тримата пред неочаквани ситуации - ще им се наложи да влязат в обувките на шеф Ангелов, ще има тайнствени саботьори и множество подводни камъни.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !