Филм-портрет за Кристо с тв премиера

Спомен за световно известния авангардист Кристо ще излъчи...

Адвокатът на Кайли Дженър скочи срещу...

Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на...

Наум показа тяло на гръцки бог на морето

отпечатай новината

22.05.2020 11:53 | Видян 368 пъти

Наум показа тяло на гръцки бог на морето

Месец май си отива, време е за море. А това вече е възможно - първо у нас, а вече и в съседна Гърция. Можем да си правим планове за лятото, което няма да е съвсем като другите лета, но по-добре така, отколкото от балкона на апартамент в шумен областен център. 

Именно от такъв избяга нфлуенсърското семейство на актьора Наум Шопов, който вече публикува първи снимки от плажа. С нежната му половинка са избрали къмпинг Градина."So it begins", пише на английски Шопов на снимка от плажа.
 
От снимките става ясно, че Наум Шопов е оползотворил добре времето у дома, когато фитнесите бяха затворени, и не е губил време в оправдания. С две думи: направил е тяло за лятото! Във влог той показа и как изглежда един негов ден, що се отнася до храната. В основата на менюто му са богатите на белтъчини храни, както и бавните въглехидрати.

От снимката по-горе пък се вижда, че Амая е станала един голям бонбон, а първото море, което вижда, наистина я изумява. В story пък актьорът показва един интересен паралел между снимката по-горе и една от минали години, на която Теа Минкова е в ролята на "самолетчето".

Преди дни тя пък се похвали с ново "постижение" на малката Амая - тя вече се храни с лъжичка. "В последните няколко седмици забелязахме колко голям интерес проявява, докато ние се храним", написа тя.
 
Източник: Dariknews.bg
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !