Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наум показа тяло на гръцки бог на морето

отпечатай новината

22.05.2020 11:53 | Видян 1803 пъти

Наум показа тяло на гръцки бог на морето

Месец май си отива, време е за море. А това вече е възможно - първо у нас, а вече и в съседна Гърция. Можем да си правим планове за лятото, което няма да е съвсем като другите лета, но по-добре така, отколкото от балкона на апартамент в шумен областен център. 

Именно от такъв избяга нфлуенсърското семейство на актьора Наум Шопов, който вече публикува първи снимки от плажа. С нежната му половинка са избрали къмпинг Градина."So it begins", пише на английски Шопов на снимка от плажа.
 
От снимките става ясно, че Наум Шопов е оползотворил добре времето у дома, когато фитнесите бяха затворени, и не е губил време в оправдания. С две думи: направил е тяло за лятото! Във влог той показа и как изглежда един негов ден, що се отнася до храната. В основата на менюто му са богатите на белтъчини храни, както и бавните въглехидрати.

От снимката по-горе пък се вижда, че Амая е станала един голям бонбон, а първото море, което вижда, наистина я изумява. В story пък актьорът показва един интересен паралел между снимката по-горе и една от минали години, на която Теа Минкова е в ролята на "самолетчето".

Преди дни тя пък се похвали с ново "постижение" на малката Амая - тя вече се храни с лъжичка. "В последните няколко седмици забелязахме колко голям интерес проявява, докато ние се храним", написа тя.
 
Източник: Dariknews.bg
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !