Ако последните два месеца ни научиха на нещо, то това е да не приемаме нищо за даденост. Човек трябва да се радва и цени дори малките неща, изпълващи живота, понеже никога не знае кога може да ги загуби. Например, едва ли в началото на тази година някой си е представял, че ще настъпи време, в което ще чака с нетърпение да отскочи до магазина, тъй като обичайните безцелни разходки са забранени и това ще бъде единственото му излизане за деня... И все пак, случи се.

В момента, въпреки че ограничителните мерки започнаха постепенно да се поразхлабват, хората все още продължават да се сблъскват с редица забрани, каращи ги да гледат с носталгия назад към онези дни в миналото, които изглеждат далеч по-безгрижни от настоящето. Именно тази меланхолия кара множество от потребителите на социалните мрежи да публикуват снимки от свои отминали почивки, припомняйки си свободата, с която са разполагали тогава, и да копнеят отново за нея.

Точно като българския топмодел Олга Модева, станала втора подгласничка в конкурса "Мис България 2011", която преди часове сподели със своите последователи в Инстаграм два кадъра, показващи една от любимите ѝ дестинации. Брюнетката безспорно обича да пътува - факт, който се потвърждава от миналогодишните ѝ визити в Гърция, Италия, Португалия и Дубай. Но не тези места разкриват изображенията, а малкия, но живописен остров Сен Мартен, намиращ се в североизточната част на Карибите, предава Dir.bg.

На първата снимка, качена в сайта, се вижда прекрасната стая, в която е отседнала по време на престоя си. Постройката е издигната точно на лазурния бряг и предлага спираща дъха гледка към безкрайния хоризонт на Карибско море. Зад голямата стъклена врата има малка веранда, където е обособен чудесен кът за отдих с два стола и масичка, на която стои чаша с недопита разхладителна напитка.

Но втората фотография на Модева бе тази, която направи силно впечатление на почитателите ѝ, защото на нея тя позира в естествения басейн... без никакви дрехи. Хубавицата, в този миг прибираща косата си с две ръце, е заснета в гръб, а равнището на кристалната вода стига до талията ѝ.

"Бъди себе си изцяло, така че другите също да се чувстват спокойни да бъдат себе си", гласи посланието, съпровождащо публикацията.

В началото на тази година красотата на Олга бе забелязана от японска марка - гигант на пазара на високите технологии и услуги, който оперира в 11 бизнес сегмента. Корпорацията реши да сложи брюнетката на календара си за 2020 г.