Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Корона до 29.05, криза до ноември’21: удивителната прогноза от 22.08.2019 на Ананд

отпечатай новината

25.05.2020 16:23 | Видян 3078 пъти

Корона до 29.05, криза до ноември’21: удивителната прогноза от 22.08.2019 на Ананд

На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube 14-годишният Абигя Ананд предсказа с удивителна точност и епидемията от коронавирус, която ще доведе и нова глобална икономическа криза

За пандемията той сложи срок от ноември 2019 год., пик на 31 март 2020 г. и достигане на било през април 2020 г. На 29 май здравословно започваме да излизаме от трудния период и да управляваме процеса, предсказа още детето – чудо миналото лято в удивителното си астрологично тълкувание на хода на планетите. То разказа дори за невижданите мерки за дистанциране  във видеото. Според неговото тогавашно мнение това е карма – тоест, нещо, което сме заслужили с поведението си. Той също така смята още тогава, че гледането на телевизия в такива ситуации разболява повече – така предвиди и глобалната инфодемия, за която 19 минути неведнъж пита.

Също като интервюираната от нас кралица на българската астрология Мира Кунева, Ананд предупреждава за неприятното слънчево затъмнение на 21 юни. Според момчето дори не е желателно да излизаме на тази дата.

Ананд се прочу официално още като 7-годишен, след като даде интервю в авторитетния Индиан Таймс през 2013 г. Оттогава той предсказва с невероятна точност цените на златото и среброто. Прогнозира иактуални теми за развитието на Индия.

Още миналия август той първи сравни съпротивата срещу идващия вирус с глобална война. Война между вируса и човечеството. И позна, че всички правителства ще се заемат с нея, което мнозина не вярваха.

Попитан как позна, че куминацията, пикът ще чъде на 31 март, момчето казва, че това е много просто в астрологията. Марс се събира със Сатурн и Юпитер, а Луната – с  Раху.

Това е рядкост, тъй като Марс Сатурн и Юпитер се считат за най-мощните  планети, тъй като са във външния пръстен на Слънчевата система. Следовательно, когато са изравнени, властта им над Земята е огромна.

Луны с Раху също е мощно съединения, понеже Луната е свързана с водата, а Раху е комуникатор. 14-годишният астровундеркинд отбелязва, че преведено на езика на коронавируса това е бил пикът, в който трябва да се внимава за социално дистанциране, поради разпространяването на заразата по капков път.

На 29 май планетарната ос, която обрисувахме ще бъде счупена, което благоприятства лечението, ще падне – възможно и до нулата.

Не по този начин обаче стоят нещата с икономиката. Там забавянето, както той определя срива на световното стопанство, ще завърши едва през ноември 2021 г. Удивително е, но тази прогноза на тийнейджъра от август миналата година идеално съвпада с данните, които изнася Кристалина Георгиева като шеф на МВФ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !