Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Евтим Милошев: Откраднат живот ще има и сезон 10

отпечатай новината

26.05.2020 09:05 | Видян 1789 пъти

Евтим Милошев: Откраднат живот ще има и сезон 10

Вече гледахме финала на Сезон 9 от медицинската сага Откраднат живот, а продуцентът Евтим Милошев и главният сценарист Христина Апостолова обявиха, че поредицата ще се сдобие с поне още един – 10-ти сезон.

„Никога не сме предполагали, че „Откраднат живот“ ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото“, споделиха те пред Нова, като обещаха любимите герои да се върнат в новата порция серии. Кои точно ще влязат в каста на 10-ти сезон и дали ще има нови лица обаче е твърде рано да се каже.

Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът на остане в работен режим „на първа линия“, както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в Св. Анастасия.
„Беше неизбежно да включим тази тема – най-важното беше да видим как този невидим враг се отразява върху живота на хората“, допълни Христина Апостолова.

По време на финала на Откраднат живот: Системата, зрителите преживяха напрегнати обрати и комични моменти с познатите герои. Завръщането на Фотев разкри неподозирани задкулисни игри, които изправиха д-р Тасев пред най-трудното решение в професионалния му път. Специален гост във финалния епизод бе бъде Димитър Рачков, който се завърна в ролята на бащата на Коко, внасяйки хумористична нотка в сериозните теми.

И тази пролет най-успешният български медицински сериал се открои сред родните заглавия в ефира. Деветият сезон на продукцията се нареди сред трите най-гледани сериали през пролетния телевизионен сезон от аудиторията в активна възраст (18-49 г.).

„В Откраднат живот: Системата всичко се промени, както в момента се случваше и в реалния живот. Наложи се сценарият да бъде пренаписан, а също така ускорихме целия снимачен процес, за да може колегите да се приберат при семействата си и да бъдат у дома възможно най-скоро.  Работихме в тежки условия, спазвайки всички мерки и предписания. Изключително важно в този момент бе да подходим отговорно“, сподели Евтим Милошев.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !