Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Миглена Ангелова на 55

отпечатай новината

26.05.2020 11:58 | Видян 1082 пъти

Миглена Ангелова на 55

Миглена Ангелова празнува 55-тия си рожден ден на 20 май в курорта Свети Влас щастлива, влюбена и вдъхновена да разгърне пълния си потенциал в новото си начинание. В края на март емблематичната водеща, която открай време открито демонстрира любовта с мъжа до себе си – Кузман, стартира канала си „Искрено и лично” в Ютюб, където споделя изчерпателни и прелюбопитни интервюта с известни личности.

„Честит ми Рожден ден! Да съм здрава. Все така чаровна и добричка. Да не губя чувството си за хумор и любовта си към хората, каквито и да са. Хейтърите да продължават да ме хейтят все така здраво - кой бие умряло куче. Близките ми хора да са здрави и да не стават далечни, независимо къде са по света. Животът да ме изненадва с нови предизвикателства, а аз да успявам да се трансформирам и адаптирам навреме, по възможност без роптаене и тръшкане. Светът да преодолее Ковидчето, а глупостта да намалее. Каналът на „Искрено и лично” да чукне 100 000 абоната! И всички мои приятели да са здрави, обичани и доволни от това, което притежават!”, написа Миглена Ангелова във фейсбук профила към снимка на празничната си торта.

Журналистката вече има четири реализирани видео интервюта, а до броени дни ще представи откровен разговор с фолкпевицата Кали. Каналът на Миглена Ангелова определено набира скорост. Видеата й имат все по-голяма аудитория, а журналистката вече се радва и на няколко рекламодатели. Паралелно Миглена Ангелова е ангажирана и с друг проект, който тепърва ще представи.

Бившата тв водеща сподели, че през годините много хора й писали за предаването и даже я „нахъсвали” да го върне в ефир. Самата тя обаче нямала никакво такова намерение. Всъщност, когато през 2013 г. предаването бе свалено от ефира на несъществуващата вече ТВ7, Миглена изобщо не съжалила. Даже й станало приятно, че ще има възможност да се насочи към нещо друго. Ангелова призна, че имало период от пребиваването й в телевизионния ефир, който й било доста трудно. „Защото не правехме това, което на мен ми се искаше... Разрешиха ми на всеки на три предавания, които аз считам за важни, да има две ентъртеймънт, което си беше сериозно постижение, но на мен не ми се искаше да правим неща, които нямат никакъв смисъл. Да се връщам в телевизия не ми беше на сърцето, защото в голяма степен програмната схема дава отпечатък на всяко едно предаване”, сподели Миглена.

Тя загатна, че до голяма степен върху водещия се проектира това, което самата телевизия прави, не отразява, на кого принадлежи, как се издържа. Все пак няма как да се повлияе на тези неща. „Телевизията до голяма степен означава да си в плен на имиджа, нейната аудитория, собствениците, тези, които са назначени да управляват”, разяснява „дамата в червено” и допълва, че те са хора, които просто имат свои лични интереси. Затова предаването й вече нямало как да е в телевизия. „Искрено и лично” е спирано два пъти, абсолютно поради цензура. Веднъж от ефира на Нова тв през 2008 г., веднъж от ефира на Тв7 през 2013 г. В Нова тв вече няма никой от това ръководство, други хора са, а Тв7 не съществува. От Би Ти Ви аз си тръгнах съвсем сама и напълно осъзнато, поради, разбира се, конкретни причини”, спомня си Миглена Ангелова. Все пак тя уточни, че предаването е било спирано незаради отделни хора, а защото в обществото  има условията това да се случва, защото се връща към своята несвобода. Можеш вероятно да се пребориш за един тв сезон, но „тенденцията е вече ясна и няма смисъл да си там”.

Миглена Ангелова обмисляла известно време „как би могло да се интегрира „Искрено и лично”, така че хем да не липсва на хората в стария си вариант, хем да бъде полезно като нов формат в контекста на времето, в което живеем”. И решила, че може да прави интервюта с личности, които са й интересни, постигнали са не малко, независимо на каква възраст са при това. „Аз имам доста широк диапазон от интереси”, отсича Миглена. Тя ще прави интервюта и с личности от шоубизнеса, с които й се иска да се срещне и да поговори за това, което никой не ги е питал, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !