Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Вековната викторианска къща на Джулия Робъртс за $8.3 млн.

отпечатай новината

26.05.2020 15:53 | Видян 1487 пъти

Вековната викторианска къща на Джулия Робъртс за $8.3 млн.

Всички знаем, че Джулия Робъртс е хубава жена, това стана ясно още през 1990 г., когато изигра Вивиан Уорд в култовата романтична комедия на Гари Машъл. Освен това, обаче, притежателката на най-известните крака с дължина от почти 112 см, чиято усмивка ѝ носи милиони (през 2010 г. тя получи повече 1 млн. евро за 45-секундна реклама, в която единственото ѝ задължение бе да изглежда щастлива), също така е бизнес дама с безпогрешен нюх към недвижимото имущество.

Звездата от "Ерин Брокович" притежава няколко имота - живописно ранчо близо до плажа в Пойнт Дюм, Малибу, което отдава под наем срещу 10 хил. долара на месец, луксозен апартамент в бохемския квартал Уест Вилидж в Ню Йорк и очарователно имение в Лос Анджелис, в което живее със семейството си. Робъртс притежаваше и огромна къща на брега на океана на Хавайските острови, но през 2016 г. я продаде за 16.2 млн. долара. За сметка на това в началото на тази година тя добави още едно попълнение към своята "колекция".

52-годишната брюнетка закупи едновековна викторианска къща в прекрасния Сан Франциско. Градът, разположен на Западното крайбрежие на Америка, е известен със своите 42 хълма, стръмни улици, бившия затвор Алкатрас - построен на едноименния остров на 2,4 км от океанския бряг, в който е лежал Ал Капоне, и висящия мост Голдън Гейт. Именно там, в квартала Пресидио Хайтс, се намира новото жилище на холивудската знаменитост.

Районът се слави със своето спокойствие и зеленина. По улиците, наред с дърветата, се редят луксозни здания в разнообразни архитектурни стилове. В близост има голям парк предоставящ възможност за игри на голф, а булевардите "Сакременто" и "Калифорния" са изпълнени с множество заведения и кафенета.

Постройката от 578 квадратни метра се издига на пет нива и разполага с пет спални и още толкова самостоятелни бани. Интериорът е изчистен и елегантен, а помещенията, чийто стени са в бял цвят, са облени в светлина. Холът е оборудван с камина, а плотовете в маслиненозелената кухня са от мрамор. Къщата разполага още с офис, трапезария, гостна, винарска изба - облицована в дърво, и няколко балкона с панорамна гледка към залива, който вечер е блести в светлините на емблематичния мост. Към зданието има и вътрешен двор на няколко нива, в който е обособена зона за хранене.

За първи път жилището е пуснато за продажба през лятото на 2019 година в сайта Relator.com за 10.25 млн. долара, но след спада на цените на недвижимите имоти в Америка през септември, стойността му стига 9.65 млн. В крайна сметка агенцията и актрисата си стискат ръцете на сумата от 8.3 млн. щатски долара.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !