Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Търси се имитатор на ген. Мутафчийски

отпечатай новината

27.05.2020 12:43 | Видян 1382 пъти

Търси се имитатор на ген. Мутафчийски

„Влез в щаба“ - това е името на новия конкурс за имитатори, който ще търси най-добрите двойници на медиците, които през последните два месеца ни информираха ежедневно за развитието на коронавирусната зараза из страната.

Всеки, който смята, че може да прекара поне няколко минути в униформата на генерал Мутафчийски, може да кандидатства за Щаба на забавлението. Участниците следва да са пълнолетни, а предишният опит в актьорските превъплъщения не е задължителен.

Освен за шефа на НОЩ, се търсят още двойници на доц. Мангъров и проф. Кантарджиев. Избраните таланти ще се изявяват в съответните си образи, както онлайн, така и на сцена на живо. Графикът за изявите ще бъде съобразен, както с мерките в страната във връзка с пандемията, така и с ангажиментите на имитаторите. Очаква се представления да се правят в цялата страна.

Конкурсът „Влез в щаба“ се организира от верига игрални зали. На победителите ще бъдат подсигурени заплащане под формата на хонорари, разходите за храна и престой в съответния град също ще бъдат покрити. С талантите ще работят и професионални гримьори, които да засилят приликата им с първообразите.

''Стартираме конкурса, защото искаме да създадем алтернативна шоу програма с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като актьор по професия, осъзнавам колко е тежка в момента ситуацията за артистите, така че това е своеобразна подкрепа и поле за изява'', обяснява идейният двигател на конкурса Стелиан Димитров.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !