Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Уилям и Кейт не искат да пускат децата на училище

отпечатай новината

28.05.2020 14:09 | Видян 1371 пъти

Уилям и Кейт не искат да пускат децата на училище

Постепенно рестрикциите, наложени заради коронавируса, започнаха да се вдигат и светът се завръща към нормалния си ритъм. Ресторанти, кина, търговски центрове и магазини отвориха вратите си след близо 3 месеца на изолация. В България вече може да оставите и детето си в детска градина, но учениците няма да се завърнат в класните стаи поне до септември.

Във Великобритания обаче нещата са малко по-различни. Страната е една от най-засегнатите от вируса, но и тя започва да се справя с пандемията. Според правителството, училищата могат да отворят врати през юни и годината да бъде завършена с физическо присъствие. И докато някои хора нямат търпение децата им да напуснат къщата, то едно семейство предпочита да остави малчуганите у дома.

Става въпрос за принц Уилям и Кейт Мидълтън, които обмислят вариант принц Джордж и принцеса Шарлот да продължат с домашното обучение. Според The „Sunday Times“, училището на 5-годишното момиче ще отвори след месец, но това на брат ѝ ще остане затворено. Само определени групи са избрани да се завърнат в сградата, което разделя двете деца.

Това не се харесва на херцозите и те не смятат да пускат дъщеря си на училище. „Уилям и Кейт искат да задържат Шарлот и Джордж заедно и да продължат изолационната си рутина“, се казва в изданието. Училището на децата предлага и онлайн форма на обучение, чрез която принцът и принцесата няма да изпуснат нито един урок.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !