Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ваня Костова живее на помощи

отпечатай новината

28.05.2020 15:24 | Видян 1208 пъти

Ваня Костова живее на помощи

Ваня Костова е сред свободните творци, одобрени за финансова помощ от Министерството на културата по програма Творчески стипендии за подпомагане на млади и на изтъкнати творци и на други млади специалисти в областта на културата.

Певицата успяла да се пребори за помощ и ще получава по 720 лева месечно в продължение на три месеца. Цялата сума, която Ваня ще вземе от държавата в рамките на периода, възлиза на 2160 лева. С тези пари тя трябва да се погрижи за себе си и за сина си Боян, който като нея е певец. И заради липсата на концерти, той също е безработен.

До момента майка и син си вадели прехраната с концертни изяви в страната. Не е ясно обаче кога и при какви условия на певците у нас ще им бъде разрешено да възобновят срещите си с публиката и съответно печалбите си от билети. Трудните времена за Ваня и Боян дошли в изключително тежък за тяхното семейство момент, в който синът на легендата на Тоника води дела с майката на дъщеричката си.

Боян вложил всичките с пари в добър адвокат, като желанието му било да продължи да бъде пълноправен родител на Ванеса, както досега. Бившата му жена Стефания обаче не била на това мнение и се борела тя да вземе пълно попечителство над детето. Коронакризата и липсата на участия щели да се отразят страшно зле на финансовото състояние на Боян, а то е един от основните фактори, с които се съобразява съдът.

Припомняме, че дрмата между синът и снахата на Ваня Костова започна преди няколко месеца, а за раздялата им се разбра скандално покрай тв участие на Боян, в което той се разправяше с директорката на Националното музикално училище "Любомир Пипков" Столина Добрева, където е ученичка дъщеря му. Тогава стана ясно, че двамата с жена му имали семейни разногласия по отношение на образованието на Ванеса и занимавали дори ръководството на учебното заведение с тях, пише Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !