Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кейт Мидълтън с изкуствен тен?

отпечатай новината

28.05.2020 15:37 | Видян 1239 пъти

Кейт Мидълтън с изкуствен тен?

„Това по лицето ѝ изкуствен тен ли е?“. Този въпрос зададоха фенове след като видяха последното видеовключване на Кейт Мидълтън чрез платформата Zoom. Херцогинята на Кеймбридж и съпругът ѝ организираха бинго вечер онлайн, като на кадрите се вижда, че тя има лек загар по кожата на лицето.

Кейт имаше честта да зарадва пенсионерите, като изтегли първата топка от специална сфера, донесена в дома ѝ в Норфолк. Усмихвайки се на камерата, с прибрана наполовина коса, тя се приближава достатъчно, за да видим, че има тен.

„Тя просто сияе през цялото време. Каква е нейната тайна?“, пита жена под видеото.

Според запознати, херцогинята е използвала специален спрей, с който кожата на лицето ѝ изглежда по-тъмна.

По данни на британските кралски хроникьори, жената на принц Уилям обича да използва изкуствен тен от години, но заради протокола не го прави често. Дори на нейната сватба тя е с лек блясък по лицето, който е постигнала чрез бронзов спрей.

Междувременно, въпреки че изглежда страхотно по време на своите изяви по интернет, близки до семейството съобщиха, че след Мегзит тя е напълно изтощена и има нужда от почивка.

„Разбира се, че се усмихва и облича по подходящ начин, но не това иска в момента… Тя се чувства изтощена и в капан. Работи толкова усилено без значение дали са почивни дни, празници и т.н.“, посочва източник на британската преса.

Източник: tialoto

Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !