Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

На фризьор по бельо – Хайди Клум го може

отпечатай новината

29.05.2020 13:04 | Видян 1269 пъти

На фризьор по бельо – Хайди Клум го може

Изолацията заради коронавируса остави много звезди без работа и ги принуди сами да се грижат за външния си вид. Много от тях споделиха с феновете си в социалните мрежи, че са се боядисали или подстригали сами, някои пък заложиха на маникюр в домашни условия. Е, това не важи за Хайди Клум, която е решила да извика коафьора си вкъщи.

„Винаги има начин. Ето как пазим социална дистанция. Обичам те, Лоренцо!“, написа моделът и сподели в Instagram как ѝ боядисват корените на косата в двора.

Клум е поканила фризьора Лоренцо Мартин, който е дошъл с маска и е направил нещо като предпазен чадър, с който да работи. Но друго нещо прави впечатление на снимката на русокосата красавица – тя е по бельо и мрежест чорапогащник, дори носи токчета.

Много от феновете на Хайди помислиха, че тя се шегува с кадъра. Въпреки това не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда – макар и да е с маска. Други пък предположиха, че тя се подготвя за поредната фотосесия и затова прическата ѝ се прави при полеви условия.

Хайди Клум е част от журито на риалити формата „Germany’s Next Topmodel“. Освен с продукцията, тя не се занимава с нищо друго в момента и има повече време за мъжа си Том Каулиц. Според информация на „Woman’s Day“, двамата искат да имат дете, като обмислят да използват услугите на сурогатна майка.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !