Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Пресечната точка между роклята и панталона

отпечатай новината

29.05.2020 16:53 | Видян 1363 пъти

Пресечната точка между роклята и панталона

Една от интересните тазгодишни тенденции води началото си от дефилето на Khaite за сезон пролет-лято 2020 и това е наслагването на рокля върху панталон.

Тази комбинация донякъде напомня за 90-те, когато подобен тренд се беше появил, но прочитът сега е съвсем различен и определено принадлежи на 21. век. Освен Khaite, този тренд се вижда и при Brock Collection, Jacquemus, J.W. Anderson и Chloé  и това не е случайно, защото общият знаменател за всички тези брандове са прогресивните млади дизайнери, които стоят зад тях.

Те всички редефинират разбирането какво представлява луксът в модата през 2020 г. и как присъствието му вече е изместено от вечерното облекло към ежедневния гардероб.

И ако повечето от тези имена са вече познати, то горещият нюйоркски бранд Khaite е най-младият сред тях и е основан едва през 2016 г. Последните няколко сезона това име циркулираше все по-често в модните среди, а от миналата есен можем да кажем, че Khaite е сред марките, които пишат история, като дефинират тенденции.

Популярността на бранда, известен сред клиентите си с изключително качествени кашмирени пуловери, бодита с квадратни деколтета, деним и романтични тюлени рокли, избухна в социалните мрежи по повод сутиена (т.нар. бралет) от кашмир, който Кейти Холмс беше уловена да носи в края на миналата година. Така започват модните приказки в днешни дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !