Новият Ботев започнал като Ян Бибиян

Като Ян Бибиян е започнал актьорът Деян Жеков, който...

Ралица Паскалева крие...

Ралица Паскалева е новият водещ на "Игри на...

Кали напусна Пайнер

отпечатай новината

01.06.2020 17:42 | Видян 900 пъти

Кали напусна Пайнер

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта на някогашното предаване „Искрено и лично”. Пред водещата Миглена Ангелова певицата уточни, че става дума за тиреоидит на хашимото, но при нея „не е толкова сложно”.

В периода на карантината изпълнителката се занимава предимно със себе си по отношение на здравето си, защото срещнала свързани с авто-имунното заболяване. Певицата изпитвала изключителен дискомфорт, както психологически, така и емоционален, и физически. Кали се опитва да се справи с алтернативна, природна медицина, акупунктура, дори самовнушение, защото изповядва философията, че контролният орган е в главата. Не прави музика и май не възнамерява да прави скоро или поне няма да е такава, каквато е творила до момента. Тя дори намекна, че обмисля да напусне „Пайнер”, защото се чувства неудолетворена от песните, които изпълнява, за да задоволи желанията на аудоторията на жанра. Източник на „Уикенд” разкри, че това вече се е случило и от 1 май изпълнителката няма отношения с чалга империята.

„Музика не правя. Смятам, че последните години има много комерсиално отношение към музиката, което „осакатява” душата ми. Моето усещане е съвсем различно от това, което съм направила дотук... Прави ми се музика, която да е духовно ориентирана, искам да има много българщина в нея, да е спокойна, да не е толкова динамична. За съжаление обаче, това не се продава”, сподели Кали.

В последно време певицата сериозно обмисляла варианта да се раздели с „Пайнер”, за да може да продължи да се занимава с музика и да изпитва удоволствие от работата си. „Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг”, откровена бе певицата. В крайна сметка, тя вече е взела решение и в момента не е част от фирмата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !