В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват 22 години заедно

отпечатай новината

02.06.2020 16:40 | Видян 1201 пъти

Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват 22 години заедно

Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер отпразнуваха 22 години щастлив брак. По повода моделът сподели снимка от сватбата им, която е била през 1998 година. „Преди 22 години отидохме на Бахамите с малка група от приятели и близки, за да отпразнуваме сватбата си“, написа тя.

На снимката се вижда как Крауфорд и Гербер сладко похапват от сватбената торта. Моделът благодари на съпруга си, че е избрал точно нея като жена, с която да сподели живота си. „Не мога да си представя да съм омъжена за друг. Наздраве за още дълги години“. Гербер също публикува специална снимка за повода.

„Преди 22 години убедих Синди Крауфорд да се омъжи за мен и оттогава не съм я пуснал“, написа той. 58-годишният бизнесмен е подарил специален букет на съпругата си с розови рози. Крауфорд сподели снимка на цветята, поставени на маса, а до тях снимка на двамата съпрузи. Дъщеря им, Кая Гербер, пък е помогнала денят да стане още по-празничен, правейки торта за родителите си.

Крауфорд и Ранди Гербер са се изолирали в дома им в Лос Анджелис, а моделът постоянно споделя ежедневието си със своите почитатели. През изминалия месец Синди отново върна феновете в миналото, когато сподели снимка от ваканция с Гербер преди сватбата им. „Първата ни ваканция, 1994“, написа тя.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !