Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бивше гадже на принц Хари проговори за връзката им

отпечатай новината

02.06.2020 17:31 | Видян 2644 пъти

Бивше гадже на принц Хари проговори за връзката им

Бившата приятелка на принц Хари – 31-годишната актриса и модел Кресида Бонас, разкри защо не е искала да се омъжи за него и да стане херцогиня.

Блондинката признава, че в двете години на връзката им изпитвала огромен натиск и осъзнала, че няма да е в състояние да води живота, типичен за кралското семейство, и предпочела да продължи да развива кариерата си.

„Страхът от неуспех, страхът да не бъда отхвърлена, страхът да бъда разбрана неправилно, страхът, че няма да съм идеална – всичко това ме ограничаваше в много ситуации от живота ми. То заставаше на пътя ми многократно, пречеше ми да преодолявам различни препятствия“, цитира думите на Кресида изданието StarНit. Тя коментира още, че като била на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, не й харесал прекалено строгият дрескод на тържеството. „Не обичам тези шапки. Трудно е да ги носиш, трудно е да се опитваш да гледаш през тях, а още по-трудно е за горките хора зад вас“, казва актрисата. През 2014 г. Тя и Хари се разделят приятелски.

Кресида Бонас се е снимала в няколко филма, играла и в театъра, включително и в постановка по романа „Великият Гетсби“ на Скот Фицджералд, в която е била в ролята на главната героиня Дейзи Бюканън, възлюбената на Гетсби. През лятото на тази година в Австралия трябва да се състои премиерата на сериала White House Farm с нейно участие. Неотдавна Бонас се омъжи за друг Хари – агента по недвижими имоти Хари Уентуърт-Стенли, който също има аристократични корени. На сватбата присъства и Меган Маркъл.

Междувременно се разбра, че принц Хари в продължение на няколко години е поддържал своя тайна страница във Фейсбук под псевдонима Спайк Уелс. Той бил разкрит по снимките с друго от бившите му гаджета – Челси Дейви, и по многобройните светски личности сред приятелите, пише Daily Mirror. В профила било указано, че Спайк е роден в град Маун в Ботсвана. Там Хари и Челси били през 2007 г., а по-късно принцът посещава мястото и по време на първия си романтичен воаяж с Меган. В графа „Интереси“ пишело „всички видове спорт“. Преди няколко години страницата била премахната от Мрежата. Дей Дейвис, бившият шеф на кралската охрана от Скотланд Ярд, заявява, че поддържането на профил в социалните мрежи от който и да било член на кралската фамилия, може да се окаже заплаха за безопасността.

От 31 март принцът и съпругата му престанаха да изпълняват кралските си задължения и се лишиха от титлите Негово и Нейно кралско височество, запазвайки само херцог и херцогиня на Съсекс. По-малкият син на Чарлз и Даяна признава, че не е взел лесно това решение, но бил принуден да го направи заради спокойствието на съпругата и сина си.

Източник: tialoto
Снимка: Инстаграм


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !