Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Сузанита с нова порция пошли изцепки

отпечатай новината

03.06.2020 15:53 | Видян 1359 пъти

Сузанита с нова порция пошли изцепки

17-годишната певица Сузанита вече е правила тройка в секса, дочу HotArena. За това призна самата тя пред своите последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Известно е, че провокативната девойко обича забранените неща и не се свени да опита от всичко в живота. Сузанита и най-добрата и приятелка, която стана популярна като "нейното патенце" играят на играта - "Сгъни пръст - извратена версия", както самите те я наричат. Трето момиче им задава мръсни въпроси и ако отговорът е положителен, те трябва да сгънат пръст от ръката си. И двете отговарящи девойки признават, че обичат да правят секс.

Сузанита признава, че го е правила докато родителите й са били в съседната стая, както и на публично място.  Тя отговаря със сгъване на пръсти на въпросите дали вика по време на акта, дали обича да й дърпат косата, дали обича грубия секс. От играта става ясно, че Сузанита е спала с момче на първа среща.

Най-интересно става когато питащата приятелка казва: "Сгъни пръст, ако си правила тройка". Певицата не се поколебава да свие крайника си. Нейната приятелка я поглежда изненадано и я пита дали е истина, а Сузанита отговаря за „да”. Не става ясно дали оргията е била с две момчета или с две момичета,  пише „България Днес”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !