Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Тайните за красота на Алиша Кийс

отпечатай новината

04.06.2020 11:19 | Видян 1275 пъти

Тайните за красота на Алиша Кийс

Алиша Кийс е от онези знаменитости, които могат да отидат на публична изява без капка грим (и притеснение). Но това не означава, че певицата няма своите бюти ритуали, пшие Eva.bg.

Алиша сподели с Vogue как се разкрасява, като едно от най-важните неща в рутината й е да направи целия процес приятен. Тя става много рано сутринта, тренира или релаксира с йога. След това отива в банята да се приготви за деня, но преди това си пали ароматна свещ. Певицата има много такива в дома си и всяка сутрин си избира нов аромат според настроението си.

„Грижата за кожата е важна. Моята кожа обаче невинаги е била хубава и ми отне време, преди да се науча какво работи за мен. Всяка кожа е уникална, затова трябва да наблюдавате кое се отразява най-добре на вас. Първата и най-важна стъпка в грижата за кожата ми е пиенето на много вода. Преди не пиех достатъчно вода и не го усещах като проблем, преди кожата ми да ми подскаже, че всъщност е такъв“, започва Алиша.

След това тя посяга към продуктите, които спасяват кожата й от всички негативни фактори. Тя започва с маска от пробиотици, смесена с гел от алое вера. Вижте следващите стъпки, които певицата спазва ежедневно в следващото видео.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !