Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Рая Пеева продава дрехи втора ръка

отпечатай новината

04.06.2020 11:53 | Видян 1148 пъти

Рая Пеева продава дрехи втора ръка

Актрисата Рая Пеева издаде, че не е фен на марковите тоалети. Вместо това предпочита да посещава секънд хенд магазините, откъдето обикновено си тръгва с интересни находки.

Красивата блондинка не само предпочита да носи такива облекла, но дори развива успешен бизнес в тази област. Тя и нейни съдружнички обаче не се ограничават с конфекция, а предлагат уникати на световни брандове, на цени между 10 и 100 лв, пише „България днес”.

Повечето им артикули са уникални и нямат аналог, хвали се Рая. А компанията й не само припечелва по някой страничен лев от бизнеса си, но и популяризират идеята за даването на нов живот на дрехи, които са абсолютно годни за употреба.

Самата Рая има уникален стил и не се притеснява да облича носени дрехи. Отделно от това, тя познава всички бутикови магазини с облекла втора ръка и споделя, че пръскането на пари за маркови тоалети си е чисто разхищение.

В последните години все повече звезди признават манията си по дрехите втора употреба. Между тях са Джулия Робъртс, Дрю Баримор, както и звездата от „Сексът и градът” Сара Джесика Паркър.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !