Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Целият актьорски състав на Армията мина през тест за COVID-19

отпечатай новината

04.06.2020 12:53 | Видян 1175 пъти

Целият актьорски състав на Армията мина през тест за COVID-19

Дни преди първите срещи с публиката, целият актьорски състав на театър "Българския армия", заедно с всички останали служители и техните семейства, са минали през тестове за коронавирус, съобщиха от театъра.

От там допълват, че тестовете са направени с помощта на Военномедицинската академия и лично - на генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Ясни правила при влизане и излизане на зрителите ще гарантират тяхното настаняване. Носенето на маски в театъра ще бъде задължително.

Армията отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар. Първото от тях, на 6 юни (събота), е "Кафе с претенции", и ще се играе на открита сцена в "София тех парк".

Първата среща в салона на театъра - "Да разлаем кучетата", е на 9 юни (вторник). Като провокация към зрителите, режисьорът Иван Урумов и актьорите в спектакъла - Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, вплитат в сюжета и темата за коронавируса и носенето на маски.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !