Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шарън Стоун учи феновете си как се прави паник стая

отпечатай новината

04.06.2020 16:16 | Видян 1147 пъти

Шарън Стоун учи феновете си как се прави паник стая

Шарън Стоун е поредната звезда, която реагира на протестите срещу расизма в САЩ, но за разлика от колегите си го направи по доста необичаен начин. 62-годишната звезда качи видео в Instagram, където показа на феновете си как да си направят „паник стая“ у дома в случай на бунтове и размирици.

„Вероятно най-безопасното място за целта е вашата спалня, защото вероятно имате най-малко прозорци в нея и това е добре, защото можете да се изолирате максимално“, коментира във видеото актрисата.

С тюрбан, със слънчеви очила и яркочервено червило, Стоун съветва хората да „поставят одеяла и възглавници във ваната си в случай, че се наложи да спят в нея, както и да заредят с някои хранителни продукти като плодове и протеинови блокчета“.

Шарън добави и че е важно да се пренесат компютри, зарядни и телефони на мястото, където е безопасната стая, тъй като те са необходими за комуникацията.

„Не се паникьосвайте и не си мислете, че ще се паникьосате. Занесете всякакви лекарства, които може да ви помогнат в стресовата ситуация и подгответе мястото, на което ще се изолирате“, коментира още актрисата в клипчето.

Към момента Шарън е под карантина с тримата си сина в имението си в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !