Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Шофьорите ще продават билети от 15 юни

отпечатай новината

04.06.2020 15:48 | Видян 770 пъти

Шофьорите ще продават билети от 15 юни

Шофьорите в градския транспорт на София отново ще продават билети от 15 юни, коментира пред 19 минути кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

От началото на извънредното положение Министерството на здравеопазването е наложило те да нямат право на това с оглед противоепидемичните мерки. Това е неприятно както за пътниците, така и за самите шофьори, на които продажбата на билети носи и допълнителни малки бонуси към заплатите за извършената услуга. Така че новината е добра и за двете страни.

Граждани се оплакаха, че в градския транспорт на София не продават билети на място в превозните средства пред известния правозащитник Марин Киров, който алармира 19 минути. Те са очаквали проблемът да отпадне с края на извънредното положение и особено от сряда, когато лично премиерът обяви края на мерките.

„Не продават, а глобяват”, гласят множество сигнали, които ни предаде правозащитникът. Кметът веднага реагира на жалбите и постанови от 15 юни, когато вече изтича и извънредната епидемична обстановка, да отпаднат всякакви ограничения за продажата на билети в средствата на столичния градски транспорт.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !