Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Ким Кардашян и Кание Уест поддържат мира избягвайки се?

отпечатай новината

08.06.2020 16:27 | Видян 1676 пъти

Ким Кардашян и Кание Уест поддържат мира избягвайки се?

В края на май Ким Кардашян и Кание Уест отбелязаха шест години от началото на своя семеен живот. На страницата си в Instagram 39-годишната риалити звезда публикува архивни кадри с 42-годишния рапър и остави трогателно послание. Съпругът ѝ не закъсня с подобен романтичен отговор. Феновете на знаменитостите все пак обърнаха внимание на това, че в последно време в страниците на Ким в социалните мрежи има все по-малко снимки с Уест.

Източник, близък до звездите, подсилва напрежението като споделя, че съпрузите с усилие поддържат мира помежду си по време на карантината и се стараят минимално да се срещат в разкошния си дом, за да избегнат конфликтни ситуации. Много често за това им помага съвсем различният им дневен режим.

„Понякога те са на съвършено различна вълна“, разказва източникът пред „Us Weekly“. – Тя става рано и се занимава със спорт, а той спи до доста късно. Ким непрекъснато работи и се занимава със своите неща. На Кание сега му е по-трудно, защото няма толкова много ангажименти. Той следи Ким да има всички условия, за да може и тя да си почива и поема въздух“.

В най-критичния момент Кание дори взел децата в семейното ранчо, за да може съпругата му да има сили. Съпрузите имат четири деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. В началото на самоизолацията Кардашян призна в интервю, че се замисля за пето дете, но след толкова опити преразгледала плановете си.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !