Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Анистън бори расизма с 1 млн. долара

отпечатай новината

09.06.2020 10:21 | Видян 1177 пъти

Анистън бори расизма с 1 млн. долара

Дженифър Анистън се присъединява към огромния списък от знаменитости, които искат да направят промяна в света и да покажат, че ги е грижа за афроамериканците и техните права. Освен че изрази подкрепата си към протестите в Америка с различни публикации в социалните мрежи, актрисата дари и 1 млн. долара на организацията „Color of Change“.

Това е най-голямата онлайн организация, която се бори с расовата дискриминация и неправдата срещу афроамериканците в света. „Както много хора, Джен също е афектирана от това, което се  случва в Америка и ужасните неща, които цветнокожите изпитват всеки ден“, казва източник пред „The Mirror“. Той добавя, че звездата е избрала „Color of Change“, защото най-много ѝ допада и най-много се доближава до нейните виждания.

Екранната Рейчъл също така добави сайта на организацията към страницата си в Instagram, за да насърчи феновете си също да се включат с различни дарения. Според описанието на организацията, нейната цел е да „създаде по-човешка и по-малко враждебна среда за чернокожите в Америка“. Миналата седмица, по време на протестите заради смъртта на Джордж Флойд, Анистън сподели клип на правозащитника Джеймс Болдуин, който говори за несправедливостта.

„Тази седмица беше ужасна по много причини. Трябва да разберем, че расизмът и насилието в тази страна властват от доста дълго време и това никога не е било добре“, пише Джен. Тя добавя, че промяната е в ръцете на всички нас, които трябва да застанем заедно срещу неправдата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !