Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили предлагала развод и брак на Емил

отпечатай новината

10.06.2020 15:55 | Видян 1333 пъти

Лили предлагала развод и брак на Емил

Лили Иванова два пъти предлагала на Емил Димитров да се разведе със съпругите си, за да се ожени за нея.

Това припомниха пред „Телеграф“ фенове на естрадната прима след като тя си пусна във фейсбук стара снимка с него. „Ще бъдем истинска машина за пари“, бил доводът на певицата.

Коса

За пръв път Лили Иванова предложила на Емил да се разведе с Грета Ганчева. Дори в светските среди се говори, че изпълнителката на „Тумбалалайка“ хванала на калъп Емил и Лили. Иванова направо била нападнала Димитров на задната седалка в рейса, с който обикаляли страната за турне. А Грета ги прекъснала в сюблимен момент и бясна от това хванала за косата изпълнителката на „Панаири“, която пък се оправдавала, че просто правела малка френска прелюдия на колегата, но то било от човещина.

След време Ганчева се развела с Емил. Въпреки, че на Димитров не му се носи славата на женкар, а дори напротив, той често имал авантюри с различни по артистичност колежки. Когато се оженил за Мариета Димитрова, Лили отново опитала да го разведе с майката на единственото му дете, твърдят феновете на песента без Лили да е казала досега дали това наистина е така.

Орфей

Според мълвата, това станало на фестивала „Златният Орфей“ през 1974 г. По това време Лили Иванова се чувствала като волна птичка. От най-високо партийно ниво било решено, че на десетото юбилейно издание на проявата български изпълнител трябвало да победи и затова са викнати най-силните, които могат да спечелят всеки един международен конкурс.

Лили се явява с две песни - „Наше лято“ по музика на Тончо Русев и „Вечност“ на Митко Щерев. А Емил Димитров - с „Трева“ на Александър Йосифов и политически ангажираната за събитията в Чили „Едит“ на Иван Маринов. Лили печели конкурса за изпълнители, а голямата награда за песен отива за „Едит“. Емил взима и първа награда за „Трева“. Точно моментът от награждаването за изпълнител си е пуснала Лили.

Тя предлага на феновете си снимка в черно-бял стил за повече ретро шик. Всъщност фотографиите са цветни и „Телеграф“ разполага с въпросната фотосесия.

Гот

През 1974 г. рецитал на „Златният Орфей“ изнася Карел Гот, който по това време е международна звезда. Чехът обаче е възприеман тогава от Лили Иванова като нейния голям конкурент.

Двамата се явяват на редица фестивали по света и често си разменят призовите места. В случая обаче Гот изнася само рецитал, а не участва в конкурсната програма. Предишната година пък Хулио Иглесиас изнася рецитал. Тогава Лили се запознава с него.

Според хора от зад кулисите на феста, до афера между двамата не се стига. Но пък и до ден днешен Иглесиас си спомня с уважение за колежката.

Източник: Monitor
Снимка: Златният Орфей

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !